Nieuwsbrief mei: Lancering Mocktails | Monthly Sensation | Gratis Online Tutorials

Grapefruit Gimlet - Blog nieuwsbrief mei

Abonneer op nieuwsbrief

​Mei​ staat voor ​Mocktails​ ! 

Ondanks versoepelingen houdt de quarantaine aan. We voelen hem allemaal: een sluimerende sleur. Maar niet getreurd! Hemelvaart is in aantocht en dit lijkt ons hét moment om die eentonigheid te onderbreken.
Hoe? ​Bestel nu​ jouw favoriete box en maak er een feestelijk weekend van!

Zin om iets heel anders te proberen?
De afgelopen weken hebben we bij The Cocktailbox alles op alles gezet om​ ​twee​ ​voortreffelijke​ ​mocktails​ te creëren. Fris, smaakvol en net zo sprekend als onze cocktails, maar dan ​100% alcoholvrij​! Ideaal voor de bewuste borrelaar, of om zomaar even af te wisselen.

Onze mocktails zijn vanaf vandaag te vinden in de webshop​.

Button check hier


Monthly Sensation

Afgelopen maand is Koningsdag ​at home​ door heel wat ​Cocktailbox-​vrienden gevierd met een oranje King’s​cooler​ in de hand. Heb je dit net gemist? Geen zorgen. Nieuwe maand nieuwe kansen, ​we present to you​:

Grapefruit Gimlet 

Deze fleurige cocktail is dankzij een subtiel bittertje van de grapefruit aangenaam zoet met een uitdagend rauw randje. Daag jezelf uit met deze box en maak zelf de grapefruit cordial (fruitsiroop) waarmee je vervolgens de Gimlet op tafel tovert. Durf jij in mei al een beetje van de zomer te proeven?

Bestel hier - Blog nieuwsbrief

Grapefruit Gimlet - Blog nieuwsbrief mei


Volg jij ons al op ​social media​ ? 

Wist je dat ​The Cocktailbox​ kosteloos diverse ​tutorials​ aanbiedt die je alles leren over het maken van cocktails? Wat is bijvoorbeeld de beste manier om te​shaken​? Onze huis-bartender Nino legt het je stapsgewijs uit. Abonneer je op ons YouTube kanaal en word een echte ​pro-shaker​!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *