Event terugblik; ‘Boergondineren x The Cocktailbox’ Een speciale middag

Nino achter de bar cocktailbox x boergondineren

Shaken​ bij de boer 


Een zonnige samenwerking met ​Boergondineren

Door: Lonneke Bijman

Een uitgestrekt weiland waarin zwart-witte koetjes staan te grazen. Erboven een strakblauwe hemel. Stel je bij deze achtergrond een zonnig terras voor waarover onze eigen Arthur, Steven en Nino in de bekende oranje blouse tussen de gasten door flaneren.

Dit oer-Hollandse tafereel was de setting van de meest heerlijke dag afgelopen weekend. Samen met ​Boergondineren ​organiseerde ​The Cocktailbox ​namelijk een exclusief proef-evenement. Wat hebben we precies gedaan? ​Basically​: dat wat we het liefste doen, namelijk cocktails (laten) proeven. Maar dan op een idyllische boerderij. Want zelf thuis cocktails bouwen is natuurlijk keer op keer een feestje, maar na de lange periode van quarantaine vonden we het wel eens tijd om al die kleine feestjes bij elkaar te brengen. Dus, we nodigden dertig bourgondiërs uit om samen met ons van een drankje en de zon te genieten.

 

 

En dat was een daverend succes! Een warm stralend zonnetje hield de sfeer er goed in. We maakten drie van onze ​Special Boxes klaar. Bij een drankje hoort een versnapering en dan moet je dus bij ​Boergondineren ​zijn. De delicate hapjes die het team serveert bestaan enkel uit natuurlijke en biologische producten. Dit proef je er dubbel en dwars aan af. ​De smaken van het eten complimenteerden de drankjes en andersom net zo.

 

3 ​Special Boxes
Wat werd er geschonken? We begonnen fris en bubbelend: de ​Nectarine Spritz​. Licht en luchtig, maar met een tegenhangend bitter randje. Vervolgens gingen we een stapje meer de diepte in met de ​Whiskey Sour​. Een heerlijk zoet-zure drank met een flinke schuimkraag erop. Dit creëer je normaal met een eiwit, maar in dit geval gebruikten we ​Foamee​, een ​vegan en natuurlijk alternatief. Blije kippen en toch stevig schuim. ​That’s how we like it​. Om het af te sluiten serveerden we een pittige ​Gingerstorm ​met een verzachtende twist van peren. Prikkelend voor de smaakpapillen en een lekkere afsluiter.

 

 

De reacties van het toegewijde testpanel waren enthousiast. Ontzettend bedankt daarvoor! Zonder jullie hadden we er niet zo’n fantastische dag van kunnen maken. ​Ben jij zelf ook benieuwd geworden naar deze drie ​Special Boxen? ​De ​Gingerstorm ​vind je nu al in onze webshop​. De andere twee zijn binnenkort verkrijgbaar. En heb je deze bruisende middag moeten missen? Niet getreurd! Binnenkort organiseren we opnieuw een proef-evenement. Houdt onze nieuwsbrief in de gaten en mis het niet. Op dat we maar gauw weer samen mogen proosten. Liefst op een terras omringd door gezellige koeien. Tot snel!

Ook van jouw eigen bedrijfsuitje of familiedag maakt ​Boergondineren een onvergetelijke dag. Check de mogelijkheden, workshops en foto’s ​hier​.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *