Nieuwsbrief juli; Een speciale zomer met deze heerlijke Mexican Caipirinha

Vakantiegevoel monthly sensation juli

Op vakantie zonder reistijd

5 tips voor ultiem zomergevoel in eigen huis

Door: Lonneke Bijman

De zomer is amper begonnen of onze ventilatoren en airco’s draaien alweer overuren. Met de stijgende temperaturen wordt het thuiswerken een steeds grotere challenge . Tijdens het vergaderen, typen en bellen dwalen onze gedachten af naar vakanties. In verre landen met witte stranden. Zorgeloos kunnen we het ruisen van de golven al horen. Boekje in de linkerhand, koud drankje in de rechter. Lekker luieren. En verder niets. Maar helaas: dagdromen gaan voorbij. Het strand verandert weer in het computerbeeldscherm. De tropische lucht blijkt slechts het windje van onze trouwe vriend de ventilator.

Het liefst ruilen we de laptop dus in voor een strandbedje, maar het werk doet zichzelf niet. Moeten we daarom maar jammerend op de bank blijven zitten? Onze zomerkriebels wegdrukken? Nee, natuurlijk niet! Omarm die vibe en zet het op genieten. Met deze drie tips ben je in een handomdraai op een vakantieoord. Maar dan gewoon lekker thuis

TIP 1
‘Chill-area, go left’

Om te beginnen gooien we de boel even helemaal om. Verzamel alle kleden, kussens en lampionnen die je in huis hebt. Drapeer ze vervolgens op en rond de bank in je woonkamer. Gooi die ramen en deuren open. Zet zacht een zwoel muziekje aan et voila : jouw unieke private chill area . Toch net even anders dan normaal. Trek eens een boek uit de kast dat je al lang wilde lezen in plaats van de volgende Netflix serie aan te zetten. Telefoon op vliegtuigstand. Helemaal relaxing-proof ! Om het helemaal tropisch en lekker zen te maken kunnen de planten liefhebbers onder ons nog een stapje verder gaan. Stel alle planten en cactussen die je in huis hebt op aan één of twee kanten van je zithoek en de tropische sferen hangen geheid in de lucht.

TIP 2
‘Proef je bestemming’

Een vakantie zonder lekker eten noemen wij geen vakantie. Of het nou om een ontbijtje gaat of een uitgebreid diner: de cultuur vind je in de smaken van een land. Wat wordt jouw bestemming van deze holiday at home ? Ga je voor pittig Indiaas? Of een klassiek Italiaanse antipasti? Mexicaanse burritos? Verwen jezelf extra door een keertje niet zelf je diner te bereiden, maar te bestellen bij een restaurant in je buurt. Zo sla je ook nog eens twee vliegen in één klap: terwijl jij de tijd hebt om te relaxen, support direct de lokale horeca in deze  zware tijden. Bon appetit!

TIP 3
‘Geluk in een glas’

Er is natuurlijk maar één echte must-have om jezelf in zomerse sferen te wanen. Waterdruppeltjes op het glas. IJskoud en een feest voor het oog. Rood, groen, roze. Een rietje steekt fier omhoog en een waas van limoen en granaatappel doet je zweven. Inderdaad! Een cocktail mag niet ontbreken. The Cocktailbox maakt je zomerfeest in eigen huis helemaal af. Jouw juli maak je hot met onze Monthly Sensation : Mexican Caipirinha . Tequila kennen we vooral in combinatie met een ordinaire lik zout en een hap citroen na, maar in deze cocktail komt je de drank pas echt goed tot zijn recht. Shaken doe je in dit geval uiteraard op je favoriete zomerhitje. Mama mia, is het hier heet of ligt dat aan ons?

 

Dus, om het nog even na te lopen.

Hitte: Vinkje lichtgeel 2

Diner van de chef: Vinkje lichtgeel 2

Verkoelend drankje: Haal het vakantiegevoel nu in huis

Ultiem zomergevoel: Vinkje lichtgeel 2Vinkje lichtgeel 2

Enjoy !

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *