Sneak peak; Nieuwe cocktailboxen coming soon

Nieuwe inhoud box

The Cocktailbox in een nieuw Boxje

 

Binnenkort een vernieuwde verpakking

Door: Lonneke Bijman

 

We crushen onze ijsblokjes. We persen de ene citroen uit na de ander. Schenken likeuren en spirits. En smaakvolle tegenhangers. We roeren en shaken tot het zoet en het bitter een zalig geheel vormen. We schenken en garneren. We proeven, we genieten.

De Cocktailbox familie groeit door. Als echte bourgondiërs creëren veel van jullie keer op keer smaaksensaties waar je u tegen zegt. En dat gewoon in je eigen keuken! Doe jij al mee?

 

En zo druk als jullie bezig zijn met het maken van de cocktails, zo staan we ook achter de schermen niet stil. Want jouw ervaring is onze zorg. En daarom wordt The Cocktailbox in een nieuw jasje gestoken. Of zeg liever:, een nieuw boxje. Onze designers zijn druk in de weer een volmaakte verpakking te ontwerpen. Eentje die eruit ziet als een cadeautje, maar die ook de fragiele set onderweg naar jou alle bescherming biedt die het in de PostNL-wereld nodig heeft. Géén hooi- leftovers meer voor je konijn, wél een unboxing geheel in stijl.

Binnenkort dus: The Cocktailbox 2.0 . Voor een nog vlekkelozere ervaring bij het shaken van de je cocktails. Met focus op de smaak. Want daar draait het om, toch?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *